22 Φεβ 2009

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ!!


Στις 21/1 η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας δημοσιεύει προκήρυξη με τίτλο «οι κομμουνιστές μπροστά στις εξεγέρσεις» ενώ λίγες μέρες αργότερα αυτή η προκήρυξη κυκλοφόρησε σε αφίσα που κολλήθηκε και στη γεωπονική.
Στόχος αυτού του κειμένου ήταν και είναι να αποδείξει με επιχειρήματα πως η στάση του ΚΚΕ στην εξέγερση του Δεκέμβρη (που όπως μας λένε …δεν υπήρξε) ήταν απόλυτα υποστηρικτική προς την κυβέρνηση και καταγγελτική προς το κίνημα. Όλοι θα θυμούνται τα συγχαρητήρια που απέσπασε η ηγεσία του από την άρχουσα τάξη μέσω της κυβέρνησης, του ΛΑΟΣ και των δημοσιογράφων, για τη δήλωση της Α.Παπαρήγα «να σταματήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων».
Το κόμμα που μαρτύρησε στην Ακροναυπλία, στη Γυάρο, στη Μακρόνησο και στον Αϊ Στράτη, το κόμμα που διάλεξε τρεις φορές τα όπλα αντί για τη σκλαβιά στη δεκαετία του 40, το κόμμα που ανέδειξε την αριστερά σε αξιωματική αντιπολίτευση εννιά μόλις χρόνια μετά τη στρατιωτική ήττα του 1949, κατάντησε να συγκυβερνά με την ΝΔ το 89, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το 90, κατάντησε να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80, κατάντησε σήμερα να καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ επειδή στήριξε και συμμετείχε στην εξέγερση του Δεκέμβρη με όλες του της δυνάμεις.
Στις 12/2 η Κ.Ο. Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΝΕ της Γεωπονικής κυκλοφορούν προκηρύξεις όπου καταγγέλλουν την ΚΟΕ για προβοκάτσια και ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε και ασφαλίτες ακόμα και αντικομουνιστές!
Από πότε όμως είναι κάποιος ασφαλίτης επειδή κριτικάρει την (απαράδεκτη) στάση του ΚΚΕ; Από πότε όμως είναι κάποιος προβοκάτορας επειδή λέει την άποψή του (και μάλιστα με επιχειρήματα);
Μάλιστα την Κυριακή 15/2 το βράδυ (γιατί βράδυ έρχονται και φεύγουν οι κλέφτες) έφτασαν στο σημείο να ξεκολλήσουν όλες τις αφίσες της ΚΟΕ από τα πράσινα, το κτήριο του Χασιώτη ακόμα και από το χώρο των Αριστερών Σχημάτων (παράταξη που στηρίζεται από την ΚΟΕ)!
Και μάλιστα όταν το είδαμε και τους είπαμε «τι πράγματα είναι αυτά», μας απάντησαν με το γνωστό στυλ του χωροφύλακα ότι αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση!

Θέλουμε όμως να επισημάνουμε κάποια σημεία:
Πρώτον: Η ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση δε θα σταματήσει εδώ. Γιατί αυτό που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός είναι μια ισχυρή κομμουνιστική αριστερά στήριγμα των αγώνων του, με στόχο την ανατροπή.
Δεύτερον: Λίγο από το νταηλίκι που το ΚΚΕ πουλάει στην ΚΟΕ αν το έδειχνε απέναντι στην κυβέρνηση, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για το λαό και τη νεολαία.
Τρίτον: Αντικομουνισμός δεν είναι η κριτική στο ΚΚΕ. Αντικομουνισμός είναι η γραμμή για «πόλεμο στην ενότητα» που εξαγγέλλει η ηγεσία του ΚΚΕ και η ευθυγράμμισή της με την κυβέρνηση.

Καλούμε την ηγεσία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να αφήσουν αυτές τις καταδικασμένες μεθόδους του τραμπουκισμού και της λάσπης. Εάν θέλουν και μπορούν ας αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα.
Καλούμε την ηγεσία του ΚΚΕ να σταματήσει τον «πόλεμο στην ενότητα». Από αυτόν μόνο ο δικομματισμός βγαίνει κερδισμένος.

ΚΟΕ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: